Heb je vragen over je opvoeding? Plan nu zelf een afspraak met Ingemar Francisca ~ Kindercoach Krioyo

Blog

Kinderen zijn geen mini-volwassenen.

Luisteren naar je kind is een prachtige vorm van aandacht geven aan je kind en iets waar hij of zij recht op heeft! Deze video heb ik gemaakt naar aanleiding van mijn allereerste coachingssessie met mijn nieuwste coachingsklantje.

Lees meer »

THERE IS ALWAYS A REASON TO CELEBRATE #beyourlight

Eén maand geleden (precies op 10/10/20 de sterfdag van mijn mamsie) ben ik gestart met mijn praktijk   Kindercoach~Krioyo. Sinds 3 weken ben ik actief op Instagram. En kort daarna ben ik gestart met de zichtbaarheidstraining van Zarayda Groenhart. Ik stapte uit mijn comfortzone en werd voor mijn gevoel een magneet!Ik heb nu al zoveel bijzondere momenten meegemaakt en vooral bijzondere mensen leren kennen. Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn reis. Voor de ups en Downs in mijn verhaal.

Lees meer »

Wat heb ik je gemist! Een verhaaltje op maat

Om mijn cliëntjes te ondersteunen bij hun emotionele ontwikkeling of vraag, schrijf ik verhaaltjes op maat. Verhalen die naadloos aansluiten bij hun leefwereld. Een verhaal waarin zij zich herkennen maar waarin iemand anders de hoofdrol heeft. Dit verhaal is helemaal afgestemd op mijn clièntjes en op hun groei.

Lees meer »

Nieuw! Maandelijkse Online ouder supportgroep

Soms heb je als ouders een steuntje in de rug nodig omdat het even niet mee zit. We kennen allemaal dit soort momenten. Daarom organiseert Kindercoach~Krioyo elke maand, een online bijeenkomst voor ouders; de ouder supportgroep. Want hoe beter je in je vel zit, hoe beter je er kunt zijn voor je kind. 

Lees meer »